Young Residence 3 - Apartamente noi Iași

Despre noi

Don’t just build, create a lifestyle” a fost și este în continuare motto-ul care a definit proiectul Young Residence, proiect ce a reușit să finalizeze cu succes primele două construcții, Young Residence și Young Residence 2, vândute în totalitate și locuite.

Pentru noi, o familie fericită este întotdeauna cel mai de preț rezultat. Ne dorim ca fiecare membru al comunității Young Residence să găsească aici locuința ideală, care-i îndeplinește întocmai nevoile. De aceea dăm startul unui nou proiect, Young Residence 3, care-și propune, ca și primele două proiecte, să creeze armonia perfectă între un stil de viață modern, activ și ambianța intimă a vieții de familie.


Apartamentele sunt concepute pentru a corespunde celor mai diverse nevoi și preferințe, astfel încât să-l poți alege pe cel care ți se potrivește și să-l numești cu drag „acasă”.


Noul imobil Young Residence 3 este localizat în zona Galata, pe strada Hatman Sendrea, în apropierea Spitalului de Recuperare și este format dintr-un singur tronson, cu regim de înălțime P+6E având în componență 17 apartamente (cu 1, 2 și 3 camere) și un număr generos de locuri de parcare.


Etajele I-V cuprind câte 3 apartamente pe nivel, cu o cameră și două camere, cu suprafețe generoase între 41 mp și 55 mp, iar la etajul 6 sunt poziționate 2 apartamente spațioase cu două, respectiv trei camere.


Imobilul se află în vecinatatea centrelor de interes atât pentru oameni de afaceri, young-professionals cât și tineri dornici de distracție. Accesul spre zona centrală a orașului este ușor și rapid, fie ca alegeți mijloacele de transport în comun sau mersul pe jos.


Young Residence 3 este un proiect integrat, atent gândit, ce pune pe primul loc calitatea vieții locatarilor.

Apartamentele au fost proiectate astfel încât să se alinieze la standardele cele mai înalte și pretențioase ale fiecărui client în parte.

Spațiile apartamentelor sunt proiectate inteligent, astfel încât să te simți în largul tău, acasă.


Un apartament în imobilul Young Residence 3 este alegerea optimă pentru tine și familia ta.


De acasă, din Young Residence 3, ai acces la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații de cumpărături și relaxare sau instituții de învățământ, instituții spitalicești și centre de business.