Young Residence 3 - Apartamente noi Iași

Avantajele de a cumpăra un apartament într-un bloc nou

Avantajele de a cumpăra un apartament într-un bloc nouTot mai multe persoane, în special tinerii optează pentru achiziționarea unui apartament într-un imobil nou construit și asta pentru că locuințele noi prezintă o serie de avantaje. Spațiul modern este un prim aspect, întrucât un apartament aflat într-un bloc nou va fi compartimentat pentru nevoile prezentului.Totul este nou și pus la punct ca să te muți imediat, fără alte griji sau planuri.
Un apartament nou îți va aduce mai puține cheltuieli cu reparațiile, în timp, decât unul construit înainte de Revoluție, iar peste ani, îl poți vinde la un preț mult mai bun.
Un bloc nou dispune de instalații noi, de la centrală termică proprie, la țevi noi, tâmplărie PVC de ultimă generație, gresie, faianță, parchet, instalații sanitare noi, care vor deservi foarte mulți ani de aici înainte.
Un alt avantaj al apartamentelor noi constă în faptul că pereții sunt izolați în momentul când sunt construiți, iar materialele folosite sunt de ultimă tehnologie și sunt ignifuge.
De asemenea, clădirile rezidențiale noi vin cu noi sisteme de sigurantă și lift nou, nu unul modernizat.
Rezistența la cutremur a blocurilor noi este mult mai mare decât cea a blocurilor vechi.
Un alt aspect important îl reprezintă finanțarea prin programul Prima Casă, întrucât apartamentele noi au întâietate, iar accesul la finanțare se realizează mai ușor decât în cazul apartamentelor vechi.